Vergoeding

Kosten en vergoeding Basis GGZ (psychische klachten)


U komt in aanmerking voor vergoeding van de behandeling door uw zorgverzekeraar wanneer u een verwijzing van uw huisarts of specialist heeft. Voor de tarieven klikt u hier. De behandelingen in de Basis GGZ (BGGZ) maakt deel uit van het basispakket van uw zorgverzekering. Voor zorg uit de Basis GGZ geldt wel het eigen risico van uw zorgverzekering. Voor verzekerden van 18 jaar en ouder geldt een verplicht eigen risico in de basisverzekering. Per 1 januari 2021 is het verplichte eigen risico € 385,00 per jaar. Het kan zijn dat u een extra eigen risico met uw zorgverzekeraar hebt afgesproken. Voor u persoonlijk zijn de kosten van de intake en behandeling bij Mentaal Kapitaal echter nooit hoger dan uw eigen risico. De behandeling in de BGGZ bij Mentaal Kapitaal wordt gefactureerd wanneer deze wordt beëindigd.


 

Mentaal Kapitaal heeft contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van:

CZ en Zilveren Kruis.


Werkgerelateerde klachten en overige producten

Arbeidsgerelateerde klachten vallen niet onder de

vergoeding van de zorgverzekeringswet. Overig product wordt maandelijks achteraf en per consult gedeclareerd tegen een tarief van € 90,00.

U kunt deze factuur niet bij uw zorgverzekeraar indienen.


Voor werkgevers

Voor werkgevers maken wij graag een offerte op maat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mireille Bijlsma- de Jager via 06-24678100 of via mireille@mentaalkapitaal.nl.


Mentaal Kapitaal BV | info@mentaalkapitaal.nl | AGB 94-060862  | BTW 854203990 | KVK 61095974 | IBAN NL66 RABO 0190521708