Alles over behandeling

 

T 0165 769116 | E info@mentaalkapitaal.nl

Alles over behandeling

Hulp voor alle leeftijden

 

Met een multidisciplinair team van academisch geschoolde professionals helpen we volwassenen en jongeren van alle leeftijden op weg naar herstel. We begeleiden je stap voor stap en doelbewust op weg naar beter. Ons uitgangspunt is: zo licht als mogelijk en zo intensief als nodig.

 

Klik hier voor informatie over uw traject bij Mentaal Kapitaal, stap voor stap toegelicht.

 

Veel voorkomende behandelmethoden binnen Mentaal Kapitaal zijn:

 

Mentaal Kapitaal heeft als uitgangspunt om deels online te behandelen (eHealth). Het is een bewezen effectieve manier van behandelen en het bevordert de betrokkenheid en regie van u als cliënt. Daarnaast is er aandacht voor het betrekken van uw netwerk bij de behandeling. Zij zien u namelijk veel meer dan uw behandelaar en kunnen een belangrijke bron van informatie en steun vormen gedurende uw behandeling!

 

Meten = weten

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van Routine Outcome Monitoring (ROM). Dit betekent dat er in ieder geval aan de start en bij beëinding van de behandeling vragelijsten worden afgenomen om de voortgang van u als cliënt en uw tevredenheid in kaart te brengen. Daarnaast worden de ROM-gegevens (anoniem) gebruikt om Mentaal Kapitaal als praktijk te vergelijken met het landelijk gemiddelde van alle aangesloten praktijken.Om zo de zorgverlening te toetsen en te kunnen verbeteren.

Meer weten over ROM? Neem eens een kijkje op de website van het Nederlands Instituut van Psychologen.

 

Mentaal Kapitaal BV | info@mentaalkapitaal.nl | AGB 94-060862 | BTW 854203990 | KVK 61095974 | IBAN NL66 RABO 0190521708