eHealth

eHealth: online behandeling


Voor wie?

eHealth is geschikt als u ook thuis gestructureerd wilt werken aan uw behandeldoelen. Samen met uw behandelaar kiest u de module die past bij uw hulpvraag. 

Hoe werkt eHealth?

Binnen Mentaal Kapitaal werken we voornamelijk met ‘blended care’, een combinatie van face to face gesprekken met de behandelaar (via beeldbellen of op locatie) en online thuisopdrachten. We hebben gekozen voor eHealth aanbieder Therapieland.
In de online omgeving krijgt u feedback van uw eigen behandelaar van Mentaal Kapitaal. Ook de gemaakte opdrachten worden daarin besproken. Naast het maken van opdrachten, is het heel gemakkelijk om een chatbericht te versturen naar uw behandelaar. Dit is handig voor tussentijdse vragen aan uw behandelaar of als iets wilt delen. De modules beschikken over een dagboekfunctie, waarin u samen met uw behandelaar, uw voortgang kunt monitoren. U kunt op alle manieren in de online omgeving terecht: via een website op uw computer, via een app op telefoon of tablet.


Wat is het resultaat van eHealth?

De inzet van eHealth geeft extra nieuwe inzichten die helpen om uw behandeldoel te behalen. Doordat u thuis gestructureerd werkt aan opdrachten in de online omgeving, komt u in de face-to-face gesprekken met de therapeut tot meer diepgang. 

Mentaal Kapitaal BV | info@mentaalkapitaal.nl | AGB 94-060862  | BTW 854203990 | KVK 61095974 | IBAN NL66 RABO 0190521708